برای دریافت واکسن کرونا  این ویژگی ها را باید داشته باشید

سن، قومیت و ثروت سه ویژگی اصلی هستند که برای اختصاص دادن واکسن کرونا به یک فرد در نظر گرفته می شوند.
کد خبر: ۱۲۸۴۲۵۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تلگراف، دانشمندان به دنبال استفاده از الگوریتمی هستند که توسط دانشگاهیان دانشگاه آکسفورد تهیه شده است تا بفهمند چه کسی بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار دارد.

به گزارش تلگراف ، کمیته مشترک واکسیناسیون و ایمن سازی (JCVI) که مسئول شکل گیری استراتژی واکسن کرونا است  قبلاً لیست اولویت 11 ردیفی را تهیه کرده است.

این عمدتا بر اساس سن است اما تعدادی از عوامل مانند محل کار افراد و سابقه پزشکی را نیز در نظر می گیرد. دانشمندان قرار است به زودی این لیست را بررسی کنند؛ انتظار می رود نسخه به روز شده آن ظرف دو هفته آینده منتشر شود. پیش از این شواهدی در مورد تأثیر ویروس در بخشهای مختلف مردم منتشر شده است.

کارشناسان معتقدند که جوامع BAME ( سیاهان، آسیایی های و اقلیت های قومیتی) بیشتر تحت تأثیر کووید19 قرار گرفته اند. اقلیت های قومی فقیرتر هستند و از این رو از نظر سلامتی بدتر هستند و احتمالاً در مشاغل مواجه با مردم کار می کنند که این شرایط آنها را در برابر ابتلا به بیماری آسیب پذیر می کند.

بسیاری از افراد جوامع BAME در مشاغل پرخطر حضور دارند و مدام با دیگر مردم تماس پیدا می کنند.

البته یک مطالعه دیگر نشان داده که افراد سیاه، آسیایی و اقلیت های قومی از نظر ژنتیکی چندان در خطر نیستند اما موقعیت اجتماعی و شغلی آنها مخاطره آفرین است.

بر اساس داده های اداره ملی آمار بریتانیا مردان همچنان بیشتر از زنان از ابتلا به کرونا می میرند.

آخرین صورتجلسه منتشر شده کمیته مشترک واکسیناسیون و ایمن سازی توضیح می دهد که چگونه اعضا درباره الگوریتم آکسفورد بحث کرده اند. فاکتورهای اساسی برای دریافت واکسن کرونا سن ، جنس ، قومیت ، محرومیت، وضعیت سیگار کشیدن، شاخص توده بدن ، شرایط پزشکی قبلی و داروهای فعلی است.  

در این صورتجلسه اضافه شده است که این فاکتورها خطر بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر فرد را تعیین می کند و می تواند برای طبقه بندی جمعیت مورد استفاده قرار گیرد.

داده های آماری مشخص می کند که سیاه پوستان، آسیایی ها و اقلیت های قومی بیشتر از سایر مردم جهان یعنی دو الی سه برابر در معرض خطر کرونا قرار دارند.

 

 

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها